,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини День ЧДТУ провели у Шполянській ОТГ
Четвер, 17 жовтня 2019 09:45

День ЧДТУ провели у Шполянській ОТГ

День ЧДТУ провели у Шполянській ОТГ

16 жовтня Черкаський державний технологічний університет, на запрошення голови Шполянської об’єднаної територіальної громади Черкаської області Сергія Кравченка, влаштував День ЧДТУ у Шполянському навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2-ліцей».

Зважаючи на відтік фахівців за кордон, Черкаський державний технологічний університет активно проводить креативну, корисну, пізнавальну профорієнтаційну діяльність під гаслом «Вчись! Живи! Працюй на Черкащині!». Викладачі та студенти навчального закладу відвідують школи Черкас та регіону, наполегливо заохочуючи молодь здобувати гідну освіту для успішного працевлаштування, що є запорукою добробуту та комфортного життя на рідній землі у своїй державі.

На традиційному Науковому пікніку ЧДТУ представники кафедр у захоплюючому інтерактивному форматі представляли спеціальності університету, майстер-класи, вікторини, презентації, демонстрували сучасні досягнення та знайомили із здобутками та перемогами студентської молоді.

Школярі допитливо долучалися до дослідів та експериментів, із цікавістю розглядали професійне обладнання та експонати, ставили запитання, спілкувалися з викладачами і студентами, цікавилися фаховими та кар’єрними перспективами.

 Важливою подією у межах Дня ЧДТУ у Шполянській ОТГ стало підписання Договору про співпрацю між Черкаським державним технологічним університетом та Шполянською об’єднаною територіальною громадою. Ректор ЧДТУ Олег Григор та голова Шполянської ОТГ Сергій Кравченко підписали Договір про співпрацю.

Предметом Договору є співпраця між Черкаським державним технологічним університетом та Шполянською міською об’єднаною територіальною громадою Черкаської області для максимальної реалізації та розвитку творчого та науково-дослідницького потенціалу молоді громади, а також  розвитку економічного та культурологічного потенціалу громади.