,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ привітав Державний архів Черкаської області зі сторіччям
П'ятниця, 05 квітня 2019 10:44

ЧДТУ привітав Державний архів Черкаської області зі сторіччям

ЧДТУ привітав Державний архів Черкаської області зі сторіччям

4 квітня представники Черкаського державного технологічного університету взяли участь в Урочистому заході до 100-річчя Державного архіву в Черкаській області.

У квітні виповнилося сто років найбільшій скарбниці документів Черкащини, хранителю пам’яті та історії української нації.

Тривалий час Черкаський державний технологічний університет  партнерсько співпрацює з Державним архівом Черкаської області, і на початку цього року, 18 лютого, в межах Тижня історії, музеєзнавства та експертизи культурно-історичних цінностей в ЧДТУ пройшов День Державного архіву Черкаської області, розпочавши свій ювілейний рік із події в ЧДТУ.

Делегація від Черкаського державного технологічного університету, а саме: ректор Олег Григор, проректор з гуманітарно-виховних питань Валентин Лазуренко, завідувач кафедри історії та права Ірина Стадник, професор кафедри історії та права Микола Бушин та доцент кафедри історії та права Оксана Яшан привітали колектив архіву зі сторічним ювілеєм, висловили найщиріші побажання та вручили директору архіву області Тетяні Клименко вітальну адресу, квіти та пам’ятні подарунки.