,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ пройшла зустріч із представниками міжнародної компанії Flex
Понеділок, 04 березня 2019 09:28

У ЧДТУ пройшла зустріч із представниками міжнародної компанії Flex

У ЧДТУ пройшла зустріч із представниками міжнародної компанії Flex
          25 лютого, у стінах Черкаського державного технологічного університету відбулася зустріч студентів та викладачів факультету електронних технологій і робототехніки ЧДТУ з представниками міжнародної компанії Flex.
       Представники компанії, керівник відділу діагностики та ремонту Станіслав Бережник та спеціаліст з підбору персоналу Діана Скуба, розповіли про діяльність підприємства, його структуру та презентували можливості проходження практики, стажування і працевлаштування у компанії для студентів та випускників ЧДТУ.
      До відома, компанія Flex є однією зі світових лідерів з контрактного виробництва електроніки, спеціалізується на випуску електроніки на замовлення інших компаній. Наразі компанія володіє понад 130-ма виробничими майданчиками та дизайн-центрами в 30 країнах світу на чотирьох континентах. Площа виробничих потужностей становить 2,5 млн квадратних метрів, штат налічує 176 000 чоловік, а портфель клієнтів складається з багатьох лідерів галузі інформаційних технологій та телекомунікацій, зокрема Apple Inc, Cisco Systems Inc, Hewlett-Packard, Alcatel-Lucent, Eastman Kodak, Ericsson Telecom AB, Huawei, Motorola, Microsoft, Sony-Ericsson, Lenovo, Dell Computer Corporation та багато інших.
     За результатами зустрічі отримані домовленості про довгострокову співпрацю між Черкаським державним технологічним університетом та компанією Flex. Студентів зацікавила можливість проходження практики на сучасному підприємстві, що дозволить отримати додаткові знання та практичні навики за фахом. Також, найближчим часом планується організувати для студентів екскурсію на підприємство. Бажаючим взяти участь потрібно звернутися в деканат факультету електронних технологій і робототехніки.