,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ 23 лютого запрошує на День відкритих дверей
П'ятниця, 15 лютого 2019 12:16

ЧДТУ 23 лютого запрошує на День відкритих дверей

ЧДТУ 23 лютого запрошує на День відкритих дверей

23 лютого о 9:00 Черкаський державний технологічний університет гостинно відкриє двері для майбутніх студентів, їхніх батьків та всіх, кому цікаво, чим живе сьогодні провідний навчальний заклад регіону.

Під час Дня відкритих дверей на вас чекає знайомство та спілкування з адміністрацією навчального закладу, деканами, викладачами, співробітниками та студентами університету. Ви зможете отримати вичерпну інформацію щодо особливостей цьогорічної вступної кампанії, напрямів та спеціальностей, підготовка за якими здійснюється в ЧДТУ; дізнатися про деталі навчального процесу, молодіжні проекти та дозвілля студентів.

Разом з цим у вас буде нагода взяти участь у різноманітних конкурсах, майстер-класах, квестах та цікавих тестуваннях, побувати в навчальних аудиторіях,  лабораторіях та музеях університету.

До того ж, у межах Дня відкритих дверей ЧДТУ у кінозалі І корпусу відбудеться урочисте вручення студентам ЧДТУ погонів з нагоди завершення навчання на кафедрі військової підготовки за програмою підготовки офіцерів запасу та присвоєння військового звання "Молодший лейтенант запасу".

 ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ОСТАН.