,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ випустив дипломованих фахівців
Середа, 13 лютого 2019 17:35

ЧДТУ випустив дипломованих фахівців

ЧДТУ випустив дипломованих фахівців

 

    13 лютого в Черкаському державному технологічному університеті,  одному з провідних державних навчальних закладів України, відбулася особлива подія – вручення дипломів випускникам 2019 року.
   За період своєї діяльності університет підготував та випустив  десятки тисяч дипломованих фахівців, які знайшли своє місце у найрізноманітніших сферах та галузях, адже випускники Черкаського державного технологічного університету – це висококваліфіковані спеціалісти нового покоління, здатні організувати ефективне виробництво у ринкових умовах на основі сучасних технологій, які успішно конкурують на ринку праці і мають попит серед роботодавців не лише Черкаського регіону, а й усієї України, що підтверджується запитами установ, організацій, підприємств та їхніми пропозиціями щодо працевлаштування.
    І цьогоріч у Черкаському державному технологічному університету випустилося 760 студентів, з яких 25 бакалаврів, 735 магістрів, серед яких 35 іноземних студентів, зокрема  193  випускники отримали дипломи з відзнакою.
Черкаський державний технологічний університет вкотре досягнув успішних результатів і сьогодні здійснює випуск висококваліфікованих конкурентоспроможних фахівців, які гордо носитимуть звання «випускник ЧДТУ», – зазначив у вітальному слові ректор ЧДТУ Олег Григор.
    Висловивши щиру подяку усім причетним до гідного виховання та навчання молоді, що провела ці роки в Черкаському державному технологічному університеті, зокрема батькам, науково-педагогічному складу, співробітникам університету, студентам, Олег Олександрович вручив Почесні грамоти ЧДТУ випускникам-активістам, які постійно були на громадській, науковій  та творчій передовій. 
   Від імені всіх випускників 2019 року зі щирими словами вдячності до аудиторії звернувся випускник факультету харчових технологій та сфери обслуговування Іван Іскімжі. Іван Іскімжі, не стримуючи емоцій, згадав особливі переломні миті у своєму студентському житті та подякував батькам, рідним студентів випускників за можливість навчатися в Черкаському державному технологічному університеті, отримати дипломи та стати тими, ким є зараз. Іван промовив слова вдячності всім і кожному окремому члену великої дружної університетської родини за підтримку, науку, досвід та неймовірні незабутні миттєвості.
  Сьогодні Черкаський державний технологічний університет активно співпрацює з  багатьма державними установами та організаціями, втілюючи спільні правові, соціальні, спортивні та інші проекти, разом розвиваючись, разом розбудовуючи правову державу.
   Відтак, шанованими гостями урочистої події стали начальник  Управління патрульної поліції в Черкаській області Олександр Кокоба, заступник начальника Головного управління Національної поліції в Черкаській області Роман Ражев,  начальник Управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції в Черкаській області Іван Давиденко та заслужений журналіст України, кандидат політичних наук, генеральний директор  Черкаської телерадіокомпанії «Ільдана» Михайло Калініченко.
    Після надихаючих вітальних слів гості разом із ректором Черкаського державного технологічного університету виконали почесну місію – вручили дипломи з відзнаками цьогорічним випускникам ЧДТУ.
    Особливу подію продовжили декани факультетів, урочисто вручивши дипломи випускникам та промовивши щирі вітальні й напутні слова своїм учорашнім студентам, які розпочинають торувати стежки відповідального дорослого професійного життя. Кожен декан вірить, що здобутий  у Черкаському державному технологічному університеті фах стане запорукою особистих досягнень та перемог, визначних успіхів, розвитку та розбудови нашої держави.