,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ пройде тестування на рівень володіння англійською мовою
Вівторок, 12 лютого 2019 10:49

У ЧДТУ пройде тестування на рівень володіння англійською мовою

У ЧДТУ пройде тестування на рівень володіння англійською мовою

З 20 по 23 березня 2019 року в Черкаському державному технологічному університеті фахівцями Британської Ради буде проведено тестування APTIS для підтвердження рівня володіння англійською мовою. До участі в тестуванні запрошуються викладачі, аспіранти, які бажають підтвердити свій рівень.

За результатами тестування претенденти отримують міжнародний сертифікат APTIS Британської Ради, що визнається МОН України як такий, що підтверджує рівень володіння мовою країн Європейського Союзу. Наявність сертифікату (на рівні не нижче В2) є одним з основних критеріїв оцінки науково-педагогічної або наукової діяльності здобувачів вчених звань доцента та професора (згідно з Порядком присвоєння вчених звань науковим і науково-педагогічним працівникам, затвердженим Наказом Міністерства освіти і науки України від 14.01.2016  № 13).

Тестування проводиться спеціалістами екзаменаційного відділу Британської Ради в Україні. Під час тестування здійснюється ідентифікація особи, претендент повинен мати з собою паспорт. Для тестування використовується комп’ютерна техніка в режимі он-лайн.

Бажаючим пройти тестування слід зареєструватися до 20 лютого 2019 року.

Посилання для реєстрації: https://goo.gl/forms/E923c7WZSj1ufcup1

Більше про APTIS тут: http://www.britishcouncil.org.ua/exam/aptis