,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ привітали з 80-річним ювілеєм фотографа вишу Станіслава Чубаря
П'ятниця, 08 лютого 2019 11:43

У ЧДТУ привітали з 80-річним ювілеєм фотографа вишу Станіслава Чубаря

У ЧДТУ привітали з 80-річним ювілеєм фотографа вишу Станіслава Чубаря
     7 лютого, під час позачергового засідання ректорату Черкаського державного технологічного університету, адміністрація, профспілковий комітет та Центр студентського розвитку і культурних програм привітали справжнього майстра своєї справи, талановитого фотомитця, який понад 10 років закарбовує на світлинах особливі миті університетського життя, Станіслава Чубаря з 80-річним ювілеєм.
Найщиріші побажання, вітальні адреси, букети квітів отримав цього дня ювіляр від керівництва, колег та друзів.
      Попри чималі здобутки на професійній ниві, прогресивний фотограф Станіслав Федорович не збирається зупинятися на досягнутому і поділився з усіма своїми планами реалізувати новий проект «Ми на 360 градусів».
     - «Ми на 360 градусів» – це буде інтерактивна сторінка на сайті університету, де відображатиметься життя наших студентів: навчання, побут, спорт, дозвілля  саме від імені першої особи, від них, від імені студентів, – поділився ідеєю Станіслав Чубар. – Я думаю, всім буде цікаво поглянути на студентське життя у такому ракурсі:  нинішнім і майбутнім студентам,  їхнім батькам, друзям. Крім цього, я вважаю, що це буде крутий і сильний профорієнтаційний момент, який приверне увагу до нашого університету.