,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини На День Святого Миколая у ЧДТУ засяяла новорічна ялинка
Середа, 19 грудня 2018 15:47

На День Святого Миколая у ЧДТУ засяяла новорічна ялинка

На День Святого Миколая у ЧДТУ засяяла новорічна ялинка

Родина Черкаського державного технологічного університету продовжила започатковану минулоріч святкову традицію   у День Святого Миколая,  19 грудня, відкривати в першому  корпусі навчального закладу головну новорічну ялинку, адже «ЧДТУ – дружна родина. Зберігаємо традиції – творимо майбутнє!»

Цьогоріч біля святкової красуні у піднесеному настрої згуртувався дружний колектив університету, який вже став для багатьох другою домівкою. У родинному колі, переглядаючи відеоспогади, згадали цікаві університетські події минулого року, висловили теплі привітання і щирі побажання один одному та на рахунок «один, два, три» під бурхливі оплески запалили яскраві вогники на головній ялинці Черкаського державного технологічного університету.

Ми маємо низку чудових традицій у Черкаському державному технологічному університеті, однією з яких стало запалювання новорічних вогнів на ялинці у День Святого Миколая,  зазначив у вітальному слові ректор ЧДТУ Олег Григор. Бажаю всім миру, добра та  здійснення бажань. Нехай Святий Миколай допоможе студентам успішно здати сесію, отримати хороші оцінки та з чистим сумлінням весело зустріти Новий рік.

Яке ж свято без традиційної щедрівки? Біля сяючої ялинки у виконанні учасників вокальної студії «Консонанс» Черкаського державного технологічного університету прозвучав всесвітньовідомий «Щедрик» Миколи Леонтовича.

На завершення заходу відбувся аукціон художніх робіт викладачів та студентів кафедри дизайну ЧДТУ, кошти від якого будуть спрямовані на благодійність.

 

Фоторепортаж на Flickr