,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У межах Тижня права в ЧДТУ відбувся Правовий турнір
Середа, 12 грудня 2018 15:12

У межах Тижня права в ЧДТУ відбувся Правовий турнір

У межах Тижня права в ЧДТУ відбувся Правовий турнір

12 грудня Тиждень права в Черкаському державному технологічному університеті перетнув екватор. Вже традиційно кафедра історії та права  ЧДТУ провела правовий турнір між студентами факультетів навчального закладу.

Щороку в межах Тижня права викладачі кафедра історії та права Черкаського державного технологічного університету проводить круглі столи, наукові семінари, зустрічі з цікавими людьми. Сьогодні, на Правовому турнірі ви згадаєте права людини, адже як ніколи, в наш час важливо орієнтуватися у багатоманітності різних подій та правильно реагувати на них з правової точки зору, – зазначив у вітальному слові проректор з гуманітарно-виховних питань ЧДТУ, професор Валентин Лазуренко.

У правових змаганнях взяли участь команди трьох факультетів університету. Студенти факультетів гуманітарних технологій, економіки та управління, харчових технологій та сфери обслуговування мали змогу перевірити свої знання з різних галузей права та вирішити практичні завдання.

Дуже приємно, що участь у заході беруть не лише ті студенти, які вирішили пов'язати своє життя з правом. Незважаючи на те, яку спеціальність ви обрали, ви є громадянами держави і повинні розуміти, що таке права людини, – наголосила завідувачка кафедри історії та права ЧДТУ Ірина Стадник.

Оцінювало знання учасників  неупереджене журі, до складу якого увійшли: начальник аналітично-статистичного відділу Господарського суду Черкаської області Світлана Олененко, доктор історичних наук, професор Микола Бушин, кандидат історичних наук, доцент Людмила Тептюк. Модератором заходу виступив кандидат історичних наук, доцент Юрій Лазуренко.

За результатами інтелектуальної боротьби, призові місця розподілилися наступним чином:

І місце – команда факультету економіки та управління «Патріоти»: Данило Дудник, Катерина Побережна, Юлія Кузьменко, Людмила Михалко, Владислав Шляховий.

ІІ місце  – збірна команда факультету гуманітарних технологій і факультету харчових технологій та сфери обслуговування «Феміда»: Олег Мілін, Олександр Гончар, Ростислав Манько, Владислав Каракчаєв.

ІІІ місце – команда «Експерти» факультету гуманітарних технологій: Макс Щербина, Назар Бондаренко, Юлія Пономаренко, Олена Гук, Володимир Покровський.

Нагородження учасників  відбудеться у п’ятницю в аудиторії 221 (ІІ корпус) об 11:20 на урочистому закритті Тижня права у Черкаському державному технологічному університеті.