,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Лінгвістки ЧДТУ влаштували благодійний захід «Bella’s show»
Середа, 05 грудня 2018 12:33

Лінгвістки ЧДТУ влаштували благодійний захід «Bella’s show»

Лінгвістки ЧДТУ влаштували благодійний захід «Bella’s show»

У Міжнародний день волонтера та за кілька кроків до Нового року другокурсниці спеціальності «Прикладна лінгвістика», заручившись підтримкою друзів, вирішили подарувати всім святковий настрій та долучитися до соціальної ініціативи, організувавши збір коштів для Черкаського дому малютки.

– Щоб скоріше запанувала новорічна  атмосфера, наші студенти вирішили створити святкове інтермеццо. Така студентська ініціатива співпала з Міжнародним днем волонтера, і тому ми долучилися до соціальної акції допомоги діткам, –  зазначила у вітальному слові завідувачка кафедри прикладної лінгвістики, професор Анна Лещенко.

Двадцять чарівних дівчат групи ПЛ-71 (куратор доцент Тамара Бондар) під час «Bella’s show» запальними пісенними номерами створили святкову атмосферу, нагадали, що вже час замислитися над складанням новорічних обіцянок (New Year's Resolution), та, попри все, не забувати, що на носі важлива сесія.

Після мистецького дійства всі бажаючі мали нагоду зробити благодійний внесок, аби у дітлахів з Черкаського обласного спеціалізованого будинку дитини також було справжнє свято.