,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Кафедра екології ЧДТУ проводить профорієнтаційну роботу
П'ятниця, 23 листопада 2018 11:12

Кафедра екології ЧДТУ проводить профорієнтаційну роботу

Кафедра екології ЧДТУ проводить профорієнтаційну роботу

У межах профорієнтаційної роботи студенти та викладачі кафедри екології будівельного факультету Черкаського державного технологічного університету відвідали загальноосвітні школи міста Черкаси та прилеглих районів.

Доцент кафедри Ольга Мислюк та завідувачка лабораторіями Любов Плахотня побували у Черкаській міській гімназії № 3, а четвертокурсниця спеціальності 101 «Екологія» Аліна Кадук відвідала Скориківську ЗОШ І-ІІІ ступенів навчання ( с.Скориківка, Золотоніський р-н, Черкаська обл.), Драбівецький НВК (с. Драбівці, Золотоніський р-н, Черкаська обл.) та Великохутірську  ЗОШ І-ІІІ ступенів навчання (с.Великий хутір, Драбівський р-н,Черкаська обл.).

Під час запланованих зустрічей представники кафедри екології демонстрували учням відеофільм, наголошували на основних перевагах навчання в Черкаському державному технологічному університеті, зокрема на будівельному факультеті, де постійно впроваджуються інноваційні технології навчання, функціонує сучасне лабораторне оснащення, працює висококваліфікований професорсько-викладацький склад. До того ж, учнів ознайомили з міжнародними програмами навчання і стажування у провідних університетах Європи та перспективами працевлаштування на ринку праці.

Також у презентаційному та роздатковому матеріалі проілюстровано активне і різнобічне студентське життя. Зосереджено увагу на тому, що на кафедрі екології ЧДТУ щорічно проводяться культурно-масові та інтелектуальні заходи,  відбуваються подорожі до різноманітних місць України, які сприяють формуванню екологічної свідомості у майбутніх екологів і наповнюють студентське життя яскравими і незабутніми враженнями та подіями.