,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Представники ЧДТУ взяли участь у круглому столі з питань впровадження дуальної освіти
П'ятниця, 16 листопада 2018 11:45

Представники ЧДТУ взяли участь у круглому столі з питань впровадження дуальної освіти

Представники ЧДТУ взяли участь у круглому столі з питань впровадження дуальної освіти

13 листопада у Економіко-технологічному інституті імені Роберта Ельворті в Кропивницькому відбувся круглий стіл з питань впровадження дуальної освіти у практику закладів вищої освіти.

У роботі круглого столу взяли участь провідні роботодавці регіону, представники Кіровоградської обласної адміністрації, представники Програми уряду Федеративної республіки Німеччини «Пілотний проект дуальної вищої освіти в Україні» з міста Ерфурт, а також представники закладів вищої освіти України, серед яких і ректор Черкаського державного технологічного університету Олег Григор та заступник начальника навчально-методичного відділу ЧДТУ Олексій Кожем’якін.

Під час обговорення теми дуальної освіти представники Програми уряду Німеччини «Пілотний проект дуальної вищої освіти в Україні» поділилися досвідом Німеччини у впровадженні дуальної системи освіти в навчальних закладах. Загалом метою зустрічі за круглим столом було обговорення організації програми дуальної вищої освіти на конкретних прикладах підприємств та навчальних закладів, обмін досвідом представників закладів вищої освіти та роботодавців, пошук шляхів вдосконалення системи дуальної освіти тощо.