,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини 4 листопада – День працівника соціальної сфери
П'ятниця, 02 листопада 2018 14:47

4 листопада – День працівника соціальної сфери

4 листопада – День працівника соціальної сфери

У першу неділю листопада в Україні, згідно з Указом Президента України від 13 квітня 1999 року № 374/99 відзначають День працівника соціальної сфери.

Саме соціальні працівники реалізують державну політику в соціальній сфері. Вони беруть участь у вирішенні різних конфліктів і суперечок, допомагають малозахищеним верствам населення (людям з особливими потребами, дітям-сиротам, багатодітним матерям, батькам-одинакам та іншим), організовують і контролюють індивідуальні програми, спрямовані на профілактику негативних проявів у суспільстві.

Соціальна робота − це мистецтво налагоджувати зв'язки між людьми. День працівника соціальної сфери − професійне свято, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов'язку, а й за велінням совісті та покликом душі.

Вітаємо викладачів та студентів кафедри соціального забезпечення Черкаського державного технологічного університету з професійним святом. Нехай вас завжди супроводжують доброта та віра у щедрість людської душі, бажання і спроможність бути корисними людям.