,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студенти ЧДТУ провели цікавий вечір з командою Noosphere Engineering School
П'ятниця, 14 вересня 2018 08:44

Студенти ЧДТУ провели цікавий вечір з командою Noosphere Engineering School

Студенти ЧДТУ провели цікавий вечір з командою Noosphere Engineering School
12 вересня 2018 року студенти Черкаського державного технологічного університету  та команда Noosphere Engineering School Cherkasy провели захід «NES open night» у межах відкритої зустрічі «Ніч інженерних ідей» (Noosphere School). 
Учасники події мали нагоду ближче познайомитися з командою Noosphere Engineering School, з метою, завданнями, напрямками компанії Noosphere, зокрема дізнатися про діючі проекти Noosphere Engineering School та обговорили перспективні напрямки розвитку школи. У ході он-лайн вебінару студенти з ЧДТУ (м. Черкаси), НУВГП (м. Рівне), ДНУ (м. Дніпро) дізналися про проекти, які реалізуються на базі лабораторій NES і ознайомилися з розробками команд школи. Під час заходу молодь стала учасниками он-лайн презентації «Аpple», де «яблучна» компанія представила відразу три моделі iPhone і смарт-годинник Apple Watch Series 4. Крім цього, учасники вечора віртуально відвідали каліфорнійський кампус компанії –  театр Стіва Джобса і дізналися про вражаючі новинки і можливості гаджетів «Аpple». 
Невимушене дружнє спілкування та pizza-party стали фундаментом для подальшої плідної співпраці студентів і команди Noosphere Engineering School Cherkasy (ЧДТУ). 
Noosphere Engineering School Cherkasy закликає слідкувати за анонсами подій та запрошує приєднуватися до команди на майбутніх івентах.