,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ пройшла автограф-сесія відомих науковців
Четвер, 06 вересня 2018 09:12

У ЧДТУ пройшла автограф-сесія відомих науковців

У ЧДТУ пройшла автограф-сесія відомих науковців

Безперечно гордістю Черкаського державного технологічного університету є численна наукова еліта досвідчених професорів, доцентів та викладачів.

Величезний досвід, глибокі знання, безцінні навички – все це з року в рік передають студентам Черкаського державного технологічного університету талановиті, творчі, високоосвічені, віддані своїй справі викладачі.

Цьогоріч ще однією родзинкою  родинного свята «Шляхом до знань з родиною ЧДТУ» стали автограф-сесії науковців ЧДТУ, які проходили на Площі Знань навчального закладу.  Кожен охочий міг скористатися унікальною нагодою отримати в подарунок наукові видання з автографами авторів – знаних не лише в Україні, а й за її межами науковців Черкаського державного технологічного університету.

-       За давньою традицією ми завжди відзначаємо це прекрасне свято, свято знань, яке є першим етапом початку нового життя. Наш університет ще досить молодий, але разом з тим  – це досвідчений, багатопрофільний технічний вуз, один з найкращих вузів України, – наголосив у вітальному зверненні доктор технічних наук, професор, заслужений працівник народної освіти України  Юрій Лега.  Сьогодні на вас чекають професори доктори наук, доценти кандидати  наук, викладачі, обслуговуючий персонал – всі професійні і досвідчені. Сьогодні ми маємо багато спеціальностей, сьогодні ми маємо безліч можливостей, щоб ви здобули не тільки професійну освіту, щоб ви стали більш духовними за ці 5 років, більш культурними. І це відбудеться, повірте. Я впевнений, що здобувши тут міцні знання, ви ввіллєтесь в ряди будівничих нашої держави, ви зробите вагомий вклад в розбудову нашої країни.

Після символічного обряду  входин всі бажаючі поспішили на автограф-сесію та спілкування до науковців Черкаського державного технологічного університету. На справжньому святі знань можна було отримати книги «Конструювання ЕОА на основі поверхневого монтажу», «Моделі і методи прийняття рішень в аналізі та аудиті», монографії «Державне регулювання економіки» і «Теорія комфорта» з автографом доктора технічних наук професора, академіка Академії наук України, академіка Міжнародної академії комп’ютерних наук та систем, академіка Академії зв'язку України, заслуженого працівника народної освіти України Юрія Леги; книгу «Основи системного проектування та системного аналізу»  з автографом доктора технічних наук професора, академіка Міжнародної академії комп’ютерних наук та систем, академіка Нью-Йоркської академії наук  Анатолія Тимченка; книгу «Теплові процеси при електричній обробці оптичних матеріалів і експлуатації виробів на їхній основі» з автографами доктора технічних наук, професора, завідувача кафедри фізики Черкаського державного технологічного університету,  заслуженого діяча науки і техніки України В’ячеслава Ващенка та  доктора технічних наук, доцента, професора кафедри електротехнічних систем;

Ірини Яценко; наукову працю «Системи сучасних технологій»  доктора технічних наук, професора, завідувача кафедри технології та обладнання машинобудівних виробництв Георгія Канашевича та кандидата технічних наук, доцента кафедри фізики  Тетяни Бутенко.

Окрім книг у подарунок та автографів авторів, всі шанувальники науки могли поспілкуватися з науковцями у неформальній атмосфері.