,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ навчатимуться понад півтори тисячі нових студентів
Середа, 22 серпня 2018 12:16

У ЧДТУ навчатимуться понад півтори тисячі нових студентів

У ЧДТУ навчатимуться понад півтори тисячі нових студентів

Цьогоріч понад півтори тисячі студентів обрали Черкаський державний технологічний університет для здобуття вищої освіти.

Студенти університету, які будуть навчатися за освітнім ступенем бакалавра, віддали перевагу таким спеціальностями: «Маркетинг», «Дизайн», «Туризм» і «Готельно-ресторанна справа», «Хімічні технології та інженерія», «Будівництво та цивільна інженерія» та «Кібербезпека».

Вступники, які вже отримали диплом молодшого спеціаліста, мали змогу вступити до Черкаського державного технологічного університету і навчатися за освітнім ступенем бакалавра зі скороченим терміном навчання. Найбільшу перевагу вони надали таким спеціальностям: «Маркетинг», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Облік і оподаткування», «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», «Комп’ютерна інженерія», «Інженерія програмного забезпечення», «Автомобільний транспорт» та «Транспортні технології», «Галузеве машинобудування».

Студенти, що вступили до ЧДТУ за освітнім ступенем магістра, обрали спеціальності, які традиційно користуються популярністю серед вступників, такі як: «Будівництво та цивільна інженерія», «Філологія», «Маркетинг», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Публічне управління та адміністрування» та спеціальності галузі інформаційних технологій.