,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Представники ЧДТУ побували на зустрічі партнерів Британської Ради
П'ятниця, 17 серпня 2018 06:13

Представники ЧДТУ побували на зустрічі партнерів Британської Ради

Представники ЧДТУ побували на зустрічі партнерів Британської Ради

Минулого тижня, 10-11 серпня, професор кафедри фінансів Олена Березіна та студентка спеціальності соціальне забезпечення Черкаського державного технологічного університету Олена Гаврильченко  відвідали зустріч партнерів Британської Ради за програмою «Активні Громадяни», яка відбулася Києві.

«Активні громадяни» – це програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку.

Сімдесят партнерів з різних куточків України, серед яких і Черкаський державний технологічний університет та Черкаський обласний молодіжний ресурсний центр.  Протягом двох днів учасники події генерували ідеї, презентували нові механізми роботи та розробляли план дій локальних тренінгів «Активні громадяни» на найближчі 7 місяців.

Вже у вересні учасники проекту «Активні громадяни» Британської Ради  обіцяють цікавий тренінг у Черкасах.

– Під час зустрічі партнерів Британської Ради за програмою «Активні громадяни» я отримала багато позитивних вражень, нових знайомств, масу задоволення та головне – нові знання та досвід, – наголошує другокурсниця Олена Гаврильченко.

Довідка: Проект «Активні громадяни» стартував у 2009 році та реалізується більше ніж у 54 країнах Близького Сходу, Північної Африки, Європи, Південної та Східної Азії, Північної та Південної Америки.

Мета проекту полягає у сприянні соціальним змінам і забезпеченні сталого розвитку шляхом створення і розбудови мережі молодих лідерів із залученням молодіжних організацій, які є рушіями реформ у своїх громадах та надання їм знань та навичок, що сприятимуть побудові відносин між людьми на засадах рівності та рівних можливостей, поваги до різноманіття, вміння вести безконфліктний діалог.

В Україні проект розрахований на розвиток серед молоді знань та навичок, які б сприяли міжкультурному діалогу та вирішенню конфліктів в масштабі всієї України, насамперед на Сході України.