,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ урочисто привітали з 70-річним ювілеєм доцента Володимира Унрода
Вівторок, 17 липня 2018 16:24

У ЧДТУ урочисто привітали з 70-річним ювілеєм доцента Володимира Унрода

У ЧДТУ урочисто привітали з 70-річним ювілеєм доцента  Володимира Унрода

Сьогодні колектив Черкаського державного технологічного університету зібрався на будівельному факультеті, щоб привітати з 70-річним ювілеєм  кандидата технічних наук, доцента кафедри хімічних технологій та водоочищення, академіка Української Технологічної Академії Унрода Володимира Ізяславовича.

Зі словами привітань звернувся до ювіляра ректор Черкаського державного технологічного університету Олег Григор та вручив Володимиру Ізяславовичу від імені колективу вітальну адресу та Почесну грамоту ЧДТУ.

 

Велика честь вітати з Днем народження  людину, яка більшу половину життя провела у нашому навчальному закладі та зробила вагомий внесок у розвиток університету, − наголосив ректор ЧДТУ Олег Григор.

 

Крім того, Олег Олександрович вручив ювіляру Орден «Знак пошани» за дорученням президії Української Технологічної Академії, а також грамоту за вагомий внесок у розвиток науки і освіти.

 

За 41 рік сумлінної праці в ЧДТУ Володимир Ізяславович пройшов цікавий професійний шлях, багатий на незабутні події, знайомства з однодумцями, наукові досягнення та заслужено користується авторитетом серед викладачів та студентів.

 

У святковий день висловити слова подяки, захоплення та щирі вітання шанованій людині, кандидату технічних наук, доценту кафедри хімічних технологій та водоочищення, академіку Української Технологічної Академії Унроду Володимиру, прийшли декани факультетів, завідувачі кафедр, співробітники, друзі, колишні студенти.

 

Сподіваємося, що ще багато років Володимир Ізяславович ділитиметься своїми знаннями, науковими напрацюваннями, багатим життєвим досвідом з молодими, талановитими науковцями та студентами.