,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ запрошує обрати актуальну спеціальність – «Право»
П'ятниця, 13 липня 2018 12:15

ЧДТУ запрошує обрати актуальну спеціальність – «Право»

ЧДТУ запрошує обрати актуальну спеціальність – «Право»

З 2018 року кафедра історії та права Черкаського державного технологічного університету проводить набір за надзвичайно актуальною на сьогодні спеціальністю 081 Право.

Здобувачі вищої освіти у Черкаському державному технологічному університеті за спеціальністю «Право» мають широкий вибір шляхів самореалізації, зокрема висококваліфіковані фахівці з права можуть себе реалізувати: юристами у галузі господарської, фінансової, міжнародної діяльності; юрисконсультами підприємств, установ та організацій; у правоохоронних органах, судах, органах законодавчої влади різних рівнів; в органах місцевого самоврядування й виконавчої державної влади.

Навчальний процес забезпечують досвідчені висококваліфіковані фахівці. До того ж, Черкаський державний технологічний університет уклав низку договорів про співпрацю з адвокатами, органами судової влади та іншими установами, які дають можливість студентам проходити практику, стажування, формувати професійні компетентності, співпрацюючи з провідними фахівцями галузі та отримуючи практичний досвід, який стане в нагоді у подальшій професійній діяльності.

Перелік конкурсних загальноосвітніх предметів на спеціальність 081 «Право»:

Українська мова та література

Історія України

Математика або іноземна мова

Телефони для довідок: 067-498-02-35; 067-395-89-41; 099-134-75-26

Адреса приймальної комісії ЧДТУ: бульвар Шевченка 460, 1 корпус, 1 поверх

Черкаський державний технологічний університет готує висококваліфікованих конкурентоспроможних професіоналів своєї справи.  Престижна освіта – запорука успішного працевлаштування!