,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студенти ЧДТУ стали переможцями «Ярмарки волонтерських проектів»
Вівторок, 22 травня 2018 14:22

Студенти ЧДТУ стали переможцями «Ярмарки волонтерських проектів»

Студенти ЧДТУ стали переможцями «Ярмарки волонтерських проектів»

17-18 травня в Черкасах пройшов Перший Всеукраїнський семінар «Кращі практики волонтерства UA», до якого долучилися і студенти Черкаського державного технологічного університету спеціальності «Соціальне забезпечення» разом із завідувачем кафедри соціального забезпечення ЧДТУ Інною Журбою. Більше 50-ти активістів із 19-ти областей України приїхали в наше місто, аби поділитися досвідом та здобути нові навички з волонтерського менеджменту. Захід організовано Черкаським обласним молодіжним центром спільно з Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Черкаської ОДА за підтримки Мiнiстерства молоді та спорту України. 

На відкритті семінару заступник Міністра молоді та спорту України Олександр Ярема  наголосив на важливості таких заходів для молоді та країни в цілому, адже вони сприяють залученню молоді до проблем громади та виховують особисту відповідальність, як основу громадянського суспільства. Також Олександр Ярема зауважив, що держава всебічно підтримує волонтерські та молодіжні ініціативи, сприяє розвитку лідерства й заохочує до державотворення.

Аби познайомитися один з одним, розповісти про свою організацію або волонтерську ініціативу, представники громадських організацій, благодійних фондів, молодіжних центрів та інші активісти присутні на заході взяли участь у своєрідному «Ярмарку волонтерства». Для того, щоб подія була яскравою, учасники збагачували свої презентації вікторинами, кульками, плакатами, брошурами, наліпками та іншою поліграфією, яка стосується їхнього проекту.

Наприкінці ярмарку всі учасники проголосували за кращу ініціативу, яка отримала приємний подарунок від Молодіжного центру.

Переможцями «Ярмарки волонтерських проектів» стали волонтери Черкаського державного технологічного університету - студенти групи СЗ 1710 спеціальності «Соціальне забезпечення» Євген Панасенко та Мирослав Лєжньов з проектом «Шкарпетки для життя».

Вітаємо переможців і бажаємо результативного втілення нових проектів та ефективної реалізації нових ідей!