,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Міжнародна діяльність Новини, оголошення, конференції Відбулася третя зустріч учасників міжнародного проекту “Water Harmony” Erasmus+
Неділя, 02 жовтня 2016 01:06

Відбулася третя зустріч учасників міжнародного проекту “Water Harmony” Erasmus+

15-18 вересня 2016 року відбулася третя зустріч учасників міжнародного проекту “WaterHarmony” Erasmus+, одним із учасників якого є Черкаський державний технологічний університет.

Зустріч проходила в Вармінсько-Мазурському університеті м. Ольштин (Польща).

Учасниками зустрічі від ЧДТУ були завідувач кафедри хімічних технологій та водоочищення доктор технічних наук професор Геннадій Столяренко та доцент тієї ж кафедри Андрій Громико.

На зустрічі було обговорено навчальні програми України, Польщі, Німеччини, Шрі-Ланки, Китаю та Норвегії з дисциплін «Управління водними ресурсами», «Водопідготовка», «Очистка стічних вод», «Промислове управління стічними водами», «Інновації та підприємництво в сфері технологій підготовки води».

Відмічено, що це не перше обговорення і учасникам вже вдалося знайти спільні підходи до викладання даних курсів дисциплін, але спільну роботу ще необхідно продовжити з метою максимального наближення навчальних планів до вимог Євросоюзу.

Учасниками проекту створено презентації окремих лекцій курсів дисциплін. Обговорено їх структура та зміст. Визначено напрямки та строки доопрацювання цих матеріалів. Обговорено виконання програми студентської мобільності та мобільності викладачів за проектом, обговорено інформацію щодо організації практик та працевлаштування в університетах-партнерах проекту. Обговорено план наступних зустрічей, поставлено завдання, які необхідно виконати до наступної зустрічі в технологічному університеті м.Циндао в Китаї.