,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Міжнародна діяльність Новини, оголошення, конференції Інформаційний день програми Еразмус+ у сфері вищої освіти
Субота, 27 вересня 2014 09:35

Інформаційний день програми Еразмус+ у сфері вищої освіти

Запрошуємо представників вищих навчальних закладів України реєструватися для участі вІнформаційному дні програми Еразмус+, що відбудеться 23 жовтня 2014 року в Криворізькому національному університеті, м. Кривий Ріг (точна адреса проведення буде повідомлена пізніше).

Захід організовано Національним Еразмус+  офісом в Україні у тісній співпраці з Представництвом Європейського Союзу в Україні, за підтримки Міністерства освіти і науки України та Виконавчого агентства ЄС з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури.

В рамках Інформаційного дня буде представлено загальну структуру програми Еразмус + у сфері вищої освіти та правила участі українських вищих навчальних закладів у конкурсах програми за напрямами: навчальна мобільність, розвиток потенціалу вищої освіти (колишня програма Темпус), напрям Жана Моне. У другій половині дня відбудеться презентація можливостей для індивідуальної мобільності студентів та викладачів в рамках програми Еразмус+.

Попередній проект програми. (може уточнюватися)

Участь в Інформаційному дні безкоштовна. Щоб зареєструватися на захід, заповніть електронну форму до 20 жовтня 2014 року. Участь в Інформаційному дні буде підтверджена учасникам телефоном чи по email.

24 жовтня 2014 року в приміщенні Криворізького національного університету відбудуться індивідуальні консультації щодо участі в програмі Еразмус+. Реєструватися на консультації не потрібно.