,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Міжнародна діяльність Новини, оголошення, конференції Обов'язкове подання карток моніторингу до Міністерства освіти і науки України та Міністерства економічного розвитку і торгівлі України всіх поточних проектів Темпус
Вівторок, 24 червня 2014 12:42

Обов'язкове подання карток моніторингу до Міністерства освіти і науки України та Міністерства економічного розвитку і торгівлі України всіх поточних проектів Темпус

Відповідно до Порядку залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги (постанова КМУ від від 15.02.2002 №153, останні зміни від 28.08.2013) та з метою забезпечення поточного моніторингу реципієнти проектів міжнародної технічної допомоги мають подавати до Міністерства економічного розвитку і торгівлі України один раз на півроку картку піврічного моніторингу проекту, складену за формою згідно з додатком 3 до цього Порядку.

Катки моніторингу подаються з початку дії проекту, незалежно від того, коли проект був зареєстрований, чи не був зареєстрований. Подається одна картка від проекту, зазвичай координатором проекту в Україні, де прописуються заходи всіх реципієнтів.

Картки моніторингу за період січень-червень 2014 р. мають бути підписані, відскановані та надіслані до Міністерства економічного розвитку і торгівлі України до 10 липня 2014 р. на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її." mce_href="mailto:Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її." style="text-decoration: none; color: rgb(175, 1, 1);">Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. з копією бенефіціарові в Міністерство освіти і науки Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та в Національний Темпус/ Еразмус+ офіс в Україні Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Оригінали карток піврічного моніторингу в паперовому вигляді мають бути надіслані за контактами, що наведені нижче не пізніше 10 липня 2014 р.

 

Згідно п. 25 Порядку залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги, проекти мають подавати щорічний звіт щодо стану реалізації проекту (використовується Додаток 3 до Порядку) до 1 лютого.

 

Для забезпечення  заключного моніторингу реципієнти в Україні подають до Мінекономрозвитку та в копії МОН і Національний Темпус-офіс, підсумковий звіт (один на проект) про досягнуті результати згідно Додатку 6.

Рекомендуємо підготувати і подати звіти і за попередні періоди діяльності проектів у разі якщо жодного разу не було подано звіт.

Ще раз нагадуємо про обовязковість реєстрації всіх проектів програми Темпус IV як проектів Міжнародної технічної допомоги.

Процедура описана в деталях:http://www.tempus.org.ua/uk/tempus/manage-your-tempus-project/809-derzhavna-rejestracija-projektiv-tempus-v-ukrajini-zi-zminami.html

Контактна інформація для надсилання звітів:

Майя Сергіївна Кошман, Начальник відділу технічної допомоги ЄС, Департамент міжнародної технічної допомоги та співробітництва з міжнародними фінансовими організаціями, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України

вул.Грушевського 12/2, м.Київ, 01008

тел.: 226 - 20 - 66, факс: 272 - 54 - 72; email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Ольга Геральдівна Котова, Управління міжнародного співробітництва, Міністерства освіти і науки України

пр.Перемоги 10, м.Київ, 01135

тел.: 481-32-77; email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та копію Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Ще раз нагадуємо про обовязковість реєстрації всіх проектів програми Темпус IV як проектів Міжнародної технічної допомоги.

Процедура описана в деталях:http://www.tempus.org.ua/uk/tempus/manage-your-tempus-project/809-derzhavna-rejestracija-projektiv-tempus-v-ukrajini-zi-zminami.html