,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Міжнародна діяльність Новини, оголошення, конференції Національна стипендіальна програма Словацької Республіки
Середа, 21 вересня 2022 12:07

Національна стипендіальна програма Словацької Республіки

Національна стипендіальна програма Словацької Республіки
Завантажити прикріплення:

Міністерство освіти і науки України інформує про новий прийом заявок на здобуття стипендій на навчання, дослідницьке і лекційне стажування у Словаччині в літньому семестрі 2022/2023 академічного року в рамках Національної стипендіальної програми Словацької Республіки.

Основна інформація про Національну стипендіальну програму знаходиться в інформаційному бюлетені (додається). Більш детальна інформація міститься на інтернет-сайтах https://www.stipendia.sk або https://www.scholarships.sk.

У разі виникнення будь-яких питань щодо NSPможна звертатися безпосередньо до адміністраторів цієї програми Крістіна Саллерова (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) – для претендентів із постійним місцем проживання в Словаччині, Ондрей Арадски (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) – для іноземних претендентів.

Завершення наступного кола подання заявок відбудеться 30 квітня 2023 року – на навчання в 2023/2024 академічному році.