,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Міжнародна діяльність Новини, оголошення, конференції Програма для науковців ЧДТУ Researchers at Risk
Понеділок, 25 липня 2022 17:05

Програма для науковців ЧДТУ Researchers at Risk

Програма для науковців ЧДТУ Researchers at Risk

University of East London – партнер ЧДТУ запрошує викладачів, які володіють англійською мовою на рівні B2, скористатися можливістю підвищити кваліфікацію шляхом викладання та/або проведення досліджень за рахунок приймаючої сторони.

Потенційні кандидати матимуть можливість на час воєнних дій в Україні пройти підвищення кваліфікації, яке передбачає викладання, проведення наукових досліджень та налагодження співпраці з метою обміну та залучення інноваційних, освітніх та наукових світових практик. Відбір кандидатів та опрацювання поданих претендентами аплікаційних форм здійснюватиме «Cara»  неурядова організація, що має на меті підтримувати працівників ЗВО та НУ, які належать до категорії осіб, що перебувають в стані ризику. З цією метою організацією було ініційовано програму Researchers at Risk. Вуз-партнер та відділ пректів та програм ЧДТУ надаватимуть всебічну підтримку у процесі подання заявки.

Заявки приймаються протягом терміну дії воєнного стану щомісяця. Важливою умовою для участі в програмі є наявність суміжної з вашими науковими інтересами спеціальності у вузі-партнері. Список факультетів та опис наукової діяльності, яку здійснює кожен із них, у документі за посиланням. Також можна звертатися до відділу проектів і програм або телефонувати 093 788 93 99 (Усик Людмила Миколаївна).

 

Опис факультетів та сфер дослідження, за якими вуз-партнер приймає потенційних учасників  https://drive.google.com/file/d/1rnXSxYTvFU58gKSBH9yN4wUeKmEo6qVg/view?usp=sharing

Посилання на сайт організації Cara  https://www.cara.ngo/

Опис програми Researchers at Risk  https://drive.google.com/file/d/1xnTwHsNrkAzHL0LnV7-IkqFxMgKCuE3x/view?usp=sharing