,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Міжнародна діяльність Новини, оголошення, конференції ЧДТУ взяв участь у Всеукраїнському флешмобі до Днів Європи в Україні
Понеділок, 09 травня 2022 11:10

ЧДТУ взяв участь у Всеукраїнському флешмобі до Днів Європи в Україні

ЧДТУ взяв участь у Всеукраїнському флешмобі до Днів Європи в Україні

Черкаський державний технологічний університет долучився до Всеукраїнського флешмобу #ErasmusPlus35yearsUkraine, що проходить 9 травня 2022 онлайн у мережі Фейсбук  до Днів Європи в Україні.

Така раптівка влаштована з метою представити Україну як європейську державу, презентувати вплив Програми ЄС Еразмус+ та поширення спільних цінностей в Україні, а також розповісти історії  успіху Еразмусівців та підтримку українців під час війни. Всеукраїнський флешмоб #ErasmusPlus35yearsUkraine стане початком серії заходів присвячених 35-річчю Програми ЄС Еразмус+ та Європейського року Молоді в Україні #EYY2022.

З 2012 року Черкаський державний технологічний університет реалізував 3 масштабних проєкти з розбудови потенціалу вищої освіти, в яких було задіяно більше п’ятдесяти учасників від університету (адміністративний персонал, викладачі, бакалаври, магістри та аспіранти). Крім того, з університетами Болгарії, Литви, Польщі та інших країн реалізовані програми академічних обмінів. Зокрема, університет приймав студентів спеціальності «Хімічні технології» з Польщі.

Співпраця з університетами-партнерами в межах програм Темпус та Еразмус+ дозволила згенерувати нові ідеї, напрацювати ефективні рішення розвитку потенціалу вищої освіти, сформувати міцні та продуктивні відносини з закладами вищої освіти з більше ніж 24 країн світу, зокрема Латвії, Сербії, Швеції, Туреччини, Польщі, Німеччини, Литви.

У січні-лютому 2022 року Черкаський державний технологічний університет спільно із вишами-партнерами підготував та подав 4 проєкти КА2 та один проєкт КА1 на нові конкурси програми Еразмус+ 2021-2027. Переконані, що всі вони будуть успішними і збагатять наш досвід співпраці з іноземними та вітчизняними закладами вищої освіти! 

Хочемо принагідно висловити подяку за плідну та захопливу співпрацю усім нашим колегам із українських та зарубіжних ЗВО-партнерів, партнерство та обмін досвідом з якими стали можливі саме завдяки Еразмус+! 

Наразі колектив ЧДТУ разом з усією громадою міста Черкаси та Черкаської області працює над забезпеченням функціонування регіональної економіки в умовах воєнного стану, здійснює освітній процес, надає прихисток населенню зі східних регіонів, займається волонтерською роботою. 

Сьогодні ми також передаємо найщиріші слова підтримки ЗВО України, які зазнали і досі зазнають втрат і руйнувань від російського вторгнення. 

Команда ЧДТУ щиро вдячна Еразмус+ за нових друзів, нові горизонти для розвитку, нові стимули до творчого пошуку на ниві освіти й науки для закладів вищої освіти України, їх команд та кожного учасника!

#EuropeDay#ErasmusPlus#ErasmusUA#StandUpWithUkraine#ErasmusJointForces