,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Міжнародна діяльність Новини, оголошення, конференції Всеукраїнський флешмоб #ErasmusPlus35yearsUkraine в межах Днів Європи в Україні, що пройде 9 травня 2022 р.
Вівторок, 03 травня 2022 16:39

Всеукраїнський флешмоб #ErasmusPlus35yearsUkraine в межах Днів Європи в Україні, що пройде 9 травня 2022 р.

Всеукраїнський флешмоб #ErasmusPlus35yearsUkraine в межах Днів Європи в Україні, що пройде 9 травня 2022 р.

Шановні Еразмусівці!

Запрошуємо Вас приєднатись до Всеукраїнського флешмобу #ErasmusPlus35yearsUkraine в межах Днів Європи в Україні, що пройде 9 травня 2022 р.

Основна ідея флешмобу #ErasmusPlus35yearsUkraine полягає у тому, щоб зробити промоцію України як Європейської країни, вплив Програми Європейського Союзу Еразмус+ на промоцію Європейських цінностей в Україні, розповісти історії  успіху Еразмусівців та підтримку українців під час війни.

Що? Всеукраїнський флешмоб #ErasmusPlus35yearsUkraine.

Де? Facebook сторінка НЕО в Україні; Facebook, Instagram, Telegram сторінки та вебсайти співорганізаторів.

Коли? 9 травня 2022 р.

Формат участі: історії успіху та пости з фотографіями у мережі Facebook на персональних сторінках з використання айдентики заходу та офіційних хештегів (всі матеріали будуть надіслані зареєстрованим учасникам).

Як взяти участь? Для всіх бажаючих поділитись досвідом та історіями успіху участі в Програмі Еразмус+, досягнуті результати та їх вплив (обміни на навчання та викладання, молодіжні обміни, проєкти співпраці у сфері освіти та молоді, спорту, Жан Моне інші) просимо заповнити форму до 15:00, 5 травня 2022 р.

Уточнюємо: НЕО в Україні планує 6 травня о 18:00 год. (за Києвом) провести підготовчу зустріч із презентації ініціативи та всіх супутніх організаційних аспектів для учасників (Zoom).

СпіворганізаториНаціональний Еразмус+ офіс в Україні (проєкт ЄС) спільно з Erasmus Student Network – Kyiv (ESN-Kyiv) за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні (tbc), Європейського агентства із питань освіти і культури (ЕАСЕА) Європейської Комісії (tbc), Урядового офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції (tbc), Міністерства освіти і науки України (tbc), Міністерства молоді та спорту України (tbc), ENIC/NARIC в Україні (tbc), Українського державного центру міжнародної освіти (tbc), Інформаційного центру Еразмус+ Молодь та Європейський корпус солідарності в Україні (tbc), EURODESK-Ukraine (tbc), eTwinning Plus в Україні (tbc), а також за активної участі українських університетів, молодіжних та інших організацій, які планують приєднатись.

Всеукраїнський флешмоб #ErasmusPlus35yearsUkraine стане початком серії заходів присвячених 35-річчю Програми ЄС Еразмус+ та Європейського року Молоді в Україні.

Програма флешмобу передбачає, що протягом 9 травня у мережі Facebook буде розміщуватись низка постів історій, коміксів, відео та фото колажів та інших матеріалів від учасників Програми Еразмус+. Також, протягом дня запланована пряма трансляція у Facebook за участі партнерів та команди НЕО в Україні про підтримку України в період війни.

У випадку додаткових питань просимо звертатись до Катерини Жданової, менеджера Національного Еразмус+ офісу в Україні, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., +38 093 773 43 92 (Viber, Telegram).

Ще одна чудова можливість поділитись історіями успіху та досвідом за Програмою Еразмус+!

Все було, є і буде Україна!

 

#ErasmusPlus #ErasmusUA #ErasmusPlus35yearsUkraine #StandUpWithUkraine #ErasmusJointForces