,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Міжнародна діяльність Новини, оголошення, конференції 10 стипендій для українських студентів-біженців від Кіпрського університету
Вівторок, 26 квітня 2022 11:40

10 стипендій для українських студентів-біженців від Кіпрського університету

10 стипендій для українських студентів-біженців від Кіпрського університету
Завантажити прикріплення:

На знак підтримки та солідарності з українськими студентами-біженцями Університет Кіпру оголошує про присудження 10 стипендій тим, чиє навчання було жорстоко перервано внаслідок російського вторгнення в Україну.

Визнаючи грубе порушення їхніх прав, примус до втечі з батьківщини, руйнування громадських будівель та університетських об’єктів, Рада Університету Кіпру 14 березня 2022 року затвердила рекомендацію Ради Ректорів про надання 5-ти стипендій для здобуття освітнього рівня Бакалавр і 5-ти стипендій для навчання в аспірантурі, а також стипендії для відвідування курсів грецької мови у Школі сучасної грецької мови. Кожна стипендія покриває плату за навчання і щомісячні витрати на проживання.

Наші думки з народом України, з українською університетською спільнотою, з Маріупольським державним університетом, Харківським національним університетом імені В. Н. Каразіна, Одеським національно економічним університетом, Чернівецьким національним університетом імені Юрія Федьковича та іншими українськими університетами.

Ця дія спрямована на підтримку українських студентів, які були змушені покинути свої домівки та перервати плани на майбутнє. У цей період невизначеності 10 стипендій дозволять продовжувати мріяти про своє власне майбутнє та майбутнє своєї країни у безпечному середовищі. Університетська спільнота зустріне їх з любов’ю та підтримає у цій складній, несправедливій ситуації.

З більш детальною інформацією про стипендійні можливості можна ознайомитися за посиланнями

освітній рівень Бакалавр ­– https://www.ucy.ac.cy/fmweb/en/programmes/undergraduate-programmes-of-study

освітні рівні Магістр та Доктор Філософії – https://newdev.ucy.ac.cy/graduateschool/

або звернутися на пошту:

освітній рівень Бакалавр: Email Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

освітні рівні Магістр та Доктор Філософії: Email Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Форму для заповнення прикріплено.