,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Міжнародна діяльність Новини, оголошення, конференції Вебінар «Горизонт Європа: актуальні конкурси, умови участі»
Вівторок, 07 грудня 2021 12:12

Вебінар «Горизонт Європа: актуальні конкурси, умови участі»

Вебінар «Горизонт Європа: актуальні конкурси, умови участі»

 

Запрошуємо до участі у вебінарі «Горизонт Європа: актуальні конкурси, умови участі», який 13 грудня 2021 року з 15.00 до 18.00 будуть проводити експерти програми Горизонт Європа (https://www.facebook.com/uancpheза фінансової підтримки Міністерства освіти і науки України. 

Ви також можете ознайомитись із презентаціями попереднього вебінару від 23 листопада «Горизонт Європа: з чого почати» https://drive.google.com/drive/folders/1-iQZkjQc6TlYxe4BqYrpXXlYeZtRlH9N?usp=sharing

Цільова аудиторія вебінару 13 грудня:

Університети, наукові установи, малий та середній бізнес, громадські організації, державні та комунальні підприємства і установи органи, місцевої та державної влади та інші зацікавлені особи. 


Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням:
https://forms.gle/rV8FQBufRAVDbJ6Y8

Програма заходу за посиланням: https://bit.ly/uancphe03a

 

Програма Горизонт Європи почала активно приймає проєкті заявки за різними пріоритетами вже протягом шести місяців. Під час заходу експерти розкажуть деталі конкурсів по трьох тематичних напрямках 

  • конкурси мобільності, 
  • конкурси з цифровізації, новітніх матеріалів та МСП, 
  • конкурси за напрямом здоров’я, клімат, енергетика, транспорт та природні ресурси


Тож команда експертів програми Горизонт Європа (https://www.facebook.com/uancphe) вирішила розказати та показати на конкретних прикладах як апілканти можуть долучитись до реалізації проєктів програми, та які пріоритети вони можуть для себе обрати. Ми розкажемо про моделі участі, кроки, які потрібно здійснити, щоб знайти партнерів та на що варто звернути особливу увагу. 

Основна увагу буде приділена конкурсам 2022 року, підготовку до яких доцільно розпочати уже зараз.