,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Міжнародна діяльність Новини, оголошення, конференції Національна стипендіальна програма (NSP) Словацької Республіки
Субота, 23 жовтня 2021 11:21

Національна стипендіальна програма (NSP) Словацької Республіки

Національна стипендіальна програма (NSP) Словацької Республіки
Завантажити прикріплення:

Міністерство освіти і науки України інформує про оголошення початку прийому заявок на здобуття стипендій на навчання, дослідницьке і лекційне стажування у Словаччині в літньому семестрі 2021/2022 академічного року в рамках Національної стипендіальної програми (NSP) Словацької Республіки для підтримки мобільності студентів та аспірантів, викладачів закладів вищої освіти, вчених та митців.

Останній термін подання заявок на літній семестр 2021/2022 академічний рік 31 жовтня 2021 року до 15:00. Заявки подаються в режимі онлайн на веб-сайті www.stipendia.sk або www.scholarships.sk.

У разі виникнення питань щодо умов участі в програмі можна звертатись до Ондрея Арадски (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).

Завершення наступного кола подання заявок на навчання в 2022-2023 академічному році відбудеться 30 квітня 2022 року.

 

Довідково: Національна стипендіальна програма (NSP) Словацької Республіки буластворена для підтримки мобільності іноземних студентів та аспірантів,викладачів закладів вищої освіти, вчених та митців під час їхнього навчання чинауково-дослідної роботи в закладах вищої освіти та наукових установахСловаччини.