,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Міжнародна діяльність Новини, оголошення, конференції «Освітні гранти» - це унікальна програма SoftServe для викладачів університетів
Середа, 02 червня 2021 15:25

«Освітні гранти» - це унікальна програма SoftServe для викладачів університетів

«Освітні гранти» -  це унікальна програма SoftServe для викладачів університетів

Міністерство освіти і науки України інформує про нову програму в рамках співпраці бізнесу із закладами вищої освіти – «Освітні гранти», що здійснюється ТОВ «УНІВЕРСИТЕТ СОФТСЕРВ» (далі - Компанія).

Програма передбачає грошову виплату у гривні, що становить еквівалент 2 000,00 дол. США, кожному із п’яти викладачів закладів вищої освіти, що запропонують найкращий проєкт з розробки нового або оновлення існуючого технічного курсу, які викладаються в рамках таких спеціальностей як: прикладна математика, інженерія програмного забезпечення, комп’ютерні науки, інформаційні системи та технології, комп’ютерна інженерія, кібербезпека, прикладна лінгвістика тощо.

В рамках програми «Освітні гранти» є можливість отримати не лише фінансову підтримку, а й за потреби консультації від експертів Компанії.

Для участі у програмі необхідно подати до 30 липня 2021 року включно: навчальну програму, мотиваційний лист та резюме на пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

З інформацією про критерії відбору та організаційними деталями можна ознайомитися за покликанням: https://tinyurl.com/yh18kggz