,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Міжнародна діяльність Новини, оголошення, конференції Команда Черкаського державного технологічного університету пройшла відбір від Державного департаменту США на участь в онлайн акселераційній програмі «GIST Innovates Ukraine»
Середа, 19 травня 2021 12:26

Команда Черкаського державного технологічного університету пройшла відбір від Державного департаменту США на участь в онлайн акселераційній програмі «GIST Innovates Ukraine»

Команда Черкаського державного технологічного університету пройшла відбір від Державного департаменту США на участь в онлайн акселераційній програмі «GIST Innovates Ukraine»

Команда ЧДТУ пройшла відбір від Державного департаменту США на участь в онлайн акселераційній програмі «GIST Innovates Ukraine». Склад команди: слухач курсів «Норвегія-Україна» в ЧДТУ, ветеран АТО/ООС Юрій Сухарєв, професорка кафедри комп’ютерних наук та системного аналізу ЧДТУ Олена Данченко, завідувачка кафедри соціального забезпечення ЧДТУ Інна Журба.

Протягом десяти тижнів учасники матимуть змогу отримати доступ до інформаційних ресурсів і менторської підтримки для розвитку стартап ініціатив.

 

Довідково:

Програма «Глобальні інновації через науку та технології» (GIST) – глобальний інноваційний проєкт науково-технічних ініціатив, створений з метою забезпечення інноваторів відповідними тренінгами, надання менторської підтримки та додаткових ресурсів, необхідних для виведення на ринок результатів лабораторних досліджень. Програма GIST реалізується за підтримки Бюро з питань океанів і міжнародної політики у сфері екології та науки Державного департаменту США.

 

Відділ проектів і програм ЧДТУ вітає команду та бажає успіхів у навчанні!