,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Міжнародна діяльність Новини, оголошення, конференції У ЧДТУ розпочато курс підготовки до міжнародного тестування APTIS
Понеділок, 19 квітня 2021 09:45

У ЧДТУ розпочато курс підготовки до міжнародного тестування APTIS

У ЧДТУ розпочато курс підготовки до міжнародного тестування APTIS

З 19 квітня 2021 року розпочато експрес-курс підготовки здобувачів, що проходитимуть тестування  для підтвердження рівня володіння англійською мовою. Перше заняття відбудеться 19 квітня на 5 парі (14.50-16.10) в аудиторії 812, корпус 1. Тривалість курсу – 1 місяць.

Тестування буде проведено спеціалістами екзаменаційного відділу Британської Ради в Україні. Під час тестування здійснюється ідентифікація особи, претендент повинен мати з собою паспорт. Для тестування використовується комп’ютерна техніка.

Місце проведення – Черкаський державний технологічний  університет.

Попередні дати  тестування – 19-21 травня 2021 року.

За результатами тестування претенденти отримують міжнародний сертифікат APTIS Британської Ради, що визнається МОН України як такий, що підтверджує рівень володіння мовою країн Європейського Союзу. Наявність сертифікату (на рівні не нижче В2) є одним з основних критеріїв оцінки науково-педагогічної або наукової діяльності здобувачів вчених званьдоцента та професора (згідно Порядку присвоєння вчених звань науковим і науково-педагогічним працівникам, затвердженого Наказом Міністерства освіти і науки України від 14.01.2016 № 13 (зі змінами і доповненнями).  

Всі, хто бажає взяти участь, але ще не зареєструвався, може зробити це за посиланням https://forms.gle/svpHPXBaQGfwcFAS9

 

Більше про APTIS тут: https://www.britishcouncil.org/exam/aptis/practice-materials

 

Якщо у Вас є запитання, звертайтесь: факультет економіки та управління, кафедра фінансів, ауд. 705-1 корпусу, тел. (0472) 51-15-78, проф. Березіна Олена Юріївна.