,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Міжнародна діяльність Новини, оголошення, конференції ЧДТУ уклав договори про співпрацю з університетами Таджикистану
П'ятниця, 09 квітня 2021 12:23

ЧДТУ уклав договори про співпрацю з університетами Таджикистану

ЧДТУ уклав договори про співпрацю з університетами Таджикистану

Під час робочого візиту до Таджикистану у складі делегації Міністерства освіти і науки України на чолі з Міністром Сергієм Шкарлетом ректор ЧДТУ Олег Григор підписав договори про співпрацю з двома університетами Республіки Таджикистан. Підписи під документами про співробітництво з Черкаським державним технологічним університетом поставили ректор Технологічного університету Таджикистану Амонзода Ілхом Темур та ректор Дангарінського державного університету Шохійон Нуралі Набот.

Відтак, заклади вищої освіти співпрацюватимуть у напрямах обміну викладачами, студентами, науково-дослідного співробітництва, організації спільних освітніх програм та обміну інформацією. Відповідно до підписаних договорів університети, згідно з чинним законодавством обох країн, розвиватимуть і підтримуватимуть співробітництво у сфері підготовки фахівців усіх рівнів, підвищення кваліфікації, проведення наукових досліджень на основі принципів рівноправності та взаємоповаги.