,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Міжнародна діяльність Новини, оголошення, конференції ЧДТУ був представлений на освітній виставці провідних вишів України в Душанбе (відео)
Вівторок, 06 квітня 2021 13:10

ЧДТУ був представлений на освітній виставці провідних вишів України в Душанбе (відео)

ЧДТУ був представлений на освітній виставці провідних вишів України в Душанбе (відео)

 30 березня 2021 року в Таджицькому аграрному університеті в Душанбе відкрилася  Освітня виставка провідних закладів вищої освіти України "Навчайся в Україні", на якій ректор ЧДТУ Олег Григор та проректор з науково-дослідної роботи та міжнародних зв’язків ЧДТУ Еміль Фауре представили інформацію про Черкаський державний технологічний університет – єдиний технологічний виш Черкаського регіону.

      Організаторами масштабної освітньої виставки виступили  міністерства освіти Таджикистану і України з метою популяризації можливостей здобуття вищої освіти в Україні для іноземних студентів.

    Делегація представників Міністерства освіти і науки України на чолі з Міністром Сергієм Шкарлетом взяла участь в Освітній виставці провідних вищих навчальних закладів України у межах робочого візиту в Республіку Таджикистан. Україну представляли  понад 80 керівників навчальних закладів, серед яких і керівництво Черкаського державного технологічного університету.