,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Міжнародна діяльність Новини, оголошення, конференції У ЧДТУ відбулася онлайн-зустріч із Президентом Асоціації кавказьких університетів Рамазаном Коркмазом
Вівторок, 06 квітня 2021 13:03

У ЧДТУ відбулася онлайн-зустріч із Президентом Асоціації кавказьких університетів Рамазаном Коркмазом

У ЧДТУ відбулася онлайн-зустріч із Президентом Асоціації кавказьких університетів Рамазаном Коркмазом

5 квітня 2021 року на засідання ректорату Черкаського державного технологічного університету завітав радник ректора на громадських засадах з питань міжнародного співробітництва, Почесний професор ЧДТУ  Айдин Наврузов, який організував онлайн-зустріч  із Президентом Асоціації кавказьких університетів Рамазаном Коркмазом та виступив перекладачем. 

Наприкінці березня 2021 року Черкаський державний технологічний університет став 172 членом Асоціації кавказьких університетів «KUNIB» (Caucasus University Association), яка об’єднує заклади вищої освіти з Туреччини, США, Азербайджану, Грузії, Ірану, Казахстану  та інших країн. Під час онлайн-зустрічі  Президент Асоціації кавказьких університетів Рамазан Коркмаз розповів учасникам ректорату про особливості діяльності міжнародної організації та перспективи, які надає членство в  Асоціації кавказьких університетів, зокрема: практика, стажування, підвищення кваліфікації  студентів та викладачів у закладах вищої освіти, що входять до Асоціації.

Спілкування, комунікація між закладами вищої освіти дуже важливе для якісної освіти. Окрім цього, освітній зв'язок між країнами допоможе зберегти мир та об’єднатися не за допомогою сили, а завдяки науці,   –  зазначив Президент Асоціації кавказьких університетів Рамазан Коркмаз.