,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Міжнародна діяльність Новини, оголошення, конференції Інформаційний центр Європейського Союзу в Черкаській області запрошує на онлайн вебінари від Представництва ЄС в Україні «Мікробізнес в Україні: європейський досвід»
Четвер, 30 квітня 2020 09:17

Інформаційний центр Європейського Союзу в Черкаській області запрошує на онлайн вебінари від Представництва ЄС в Україні «Мікробізнес в Україні: європейський досвід»

Інформаційний центр Європейського Союзу в Черкаській області запрошує на онлайн вебінари  від Представництва ЄС в Україні «Мікробізнес в Україні: європейський досвід»

Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує Вас 7-8 травня на онлайн вебінари про можливості та перспективи розвитку мікробізнесу в Україні, юридичну підтримку і супровід такого бізнесу та програми допомоги від Європейського Союзу для мікропідприємництва.

Для кого? Підприємці, експерти у сфері торгівлі та консалтингу, представники бізнес-асоціацій, бізнес-клубів та торгово-промислових палат, журналісти бізнес-видань та всі зацікавлені.

Подія на Facebook: https://www.facebook.com/events/2766743996708242/

Участь у вебінарах безкоштовна та за попередньої реєстрації: http://bit.ly/EU_workshop2020

травня (четвер), 16:00 – 17:00

Стежте за онлайн-трансляцією за посиланням: https://youtu.be/LAS-7WAMR2Q

Наталія Скічко, експерт консорціуму Enterprise Europe Network-Ukraine, консультант IMP³rove Academy

Що таке «Оцінка управління інноваційними процесами» та як скористатися цим сучасним інструментом від Європейської академії з управління інноваціями - IMP³rove Academy

Ксенія Савченко, радник із питань інфраструктури малого та середнього бізнесу та бізнес-послуг Офісу розвитку МСП

Інформаційні пункти підприємця: консультації для мікробізнесу та майбутніх підприємців

8 травня (п’ятниця), 16:00 – 17:00

Стежте за онлайн-трансляцією за посиланням: https://youtu.be/Ibl4o2qriB4   

Ольга Гвоздьова, начальниця відділу аналітики ДУ «Офіс з просування експорту України»

Онлайн інструменти для дослідження закордонних ринків.

Вебінари проводяться Представництвом ЄС в Україні у співпраці з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України, Європейською Мережею Підприємств (EEN)та ДУ «Офіс з просування експорту України».Вони є частиною серії інформаційно-просвітницьких заходів, які Представництво ЄС в Україні організовує по всій країні. Мета – пояснити важливість реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.

За деталями заходу, будь ласка, звертайтесь до Аліси Тягун, тел +38(095)726-54-66, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або до Станіслава Королькова, тел +38(099)455-23-75, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Зареєструвавшись на подію, Ви даєте згоду на обробку Ваших персональних даних, а також на фото- та відеофіксацію.