,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Міжнародна діяльність Новини, оголошення, конференції Відкрито набір учасників програми Європейського Союзу «EU Visitors Programme»
Понеділок, 17 лютого 2020 09:24

Відкрито набір учасників програми Європейського Союзу «EU Visitors Programme»

Відкрито набір учасників програми Європейського Союзу «EU Visitors Programme»

Інформаційний центр ЄС в Черкаській області повідомляє, що до 15 березня 2020 року триває набір учасників програми Європейського Союзу «EU Visitors Programme».

Програма відвідувачів Європейського Союзу (EUVP) запрошує молодих, ініціативних лідерів з країн поза межами Європейського Союзу відвідати Європу та особисто дослідити і оцінити інститути, політику, цінності та громади ЄС з метою покращення взаєморозуміння між професіоналами з країн, які не є учасницями ЄС країни та їхніми партнерами з ЄС.

EUVP спільно спонсорується та керується Європейським Парламентом та Європейською Комісією. Візит EUVP складається з індивідуальної 5-8-денної програми зустрічей з посадовими особами ЄС в установах ЄС у Брюсселі та / або Страсбурзі. Усі програми координуються та організовуються Секретаріатом EUVP, а не окремими учасниками. Витрати на проїзд та добові покриваються EUVP. Більш детальну інформацію про програму можна знайти на веб-сайті http://europa.eu/euvp.

Хто має право брати участь?

Громадянам України, які мають інтерес до кар'єри в ЄС, пропонується подати заявку. Ідеальні кандидати віком 30-40 років є професіоналами у галузі, де їх досвід EUVP сприятиме покращенню їхнього розуміння ЄС та позитивно сприятиме обраному шляху кар'єри. Основні знання про інституції ЄС (https://europa.eu/european-union/about-eu/institutions-bodies_en) та їх функціонування є додатковим плюсом. Учасники EUVP повинні вільно володіти принаймні однією з офіційних мов ЄС.

До участі в програмі запрошуються такі категорії 

Представники державних органів управління та місцевого самоврядування, партійні діячі та радники політиків.

Представники ЗМІ. Зокрема, ті, що виконують редакційну функцію у сферах, що мають особливе значення для ЄС.

Представники академічних кіл / закладів освіти / аналітичних центрів. Зокрема, відповідальні за викладання чи дослідження в галузях ЄС.

Представники громадських організацій / профспілкові діячі.

Детальна інформація про програму та необхідні документи для участі за посиланням: https://eeas.europa.eu/delegations/ukraine/74609/call-interest-european-union-visitors-program-2021-deadline-applications-16-march-2020_uk