,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас У ЧДТУ встановили сонячні батареї та обладнують виставкову залу
П'ятниця, 12 січня 2018 10:49

У ЧДТУ встановили сонячні батареї та обладнують виставкову залу

У 2017 році в Черкаському державному технологічному університеті чимало ресурсів виділено на оновлення матеріально-технічної бази університету, зокрема йдеться про модернізацію системи опалення, енергозаощаджувальні заходи. У планах адміністрації університету й подальше утеплення приміщень, заміна вікон.

Інформує портал ПРОЧЕРК

Про це повідомляє прес-служба вишу з посиланням на проректора ЧДТУ Миколу Куницького.

У червні 2017 року в Черкасах стартував проект «Greenenergy». Саме завдяки грантовому проекту Черкаської обласної організації Всеукраїнської екологічної ліги «Cherkasy Green Energy», який фінансується міністерством клімату та дозвілля Норвегії, на даху 2 корпусу Черкаського державного технологічного університету з’явилися панелі сонячних батарей потужністю 6 кіловат, що дає змогу заощадити до 30 тисяч гривень на рік.

Крім цього, за підтримки Черкаської обласної ради триває реконструкція холу першого поверху ЧДТУ, де заплановане облаштування виставкового залу.

Минулого року закуплено оргтехніки на суму 950 тисяч гривень. До того ж, облаштовані дитячі майданчики на базах відпочинку «Топольок» на узбережжі Чорного моря та «Рось», що на Черкащині.