,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас Центр працевлаштування та розвитку кар’єри у ЧДТУ допомагає молоді реалізуватися
Четвер, 29 грудня 2016 13:22

Центр працевлаштування та розвитку кар’єри у ЧДТУ допомагає молоді реалізуватися

У ході робочої поїздки в Черкаський регіон начальник відділу організації профорієнтації та профнавчання Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Ніна Денисова відвідала «Центр працевлаштування та розвитку кар’єри», який створений на базі Черкаського державного технологічного університету - пише Діловий регіон.

Під час звернення до студентської молоді Ніна Денисова заохотила студентів заздалегідь потурбуватися про свою майбутню кар’єру.

«Центр працевлаштування та розвитку кар’єри надасть прекрасну можливість отримати максимум інформації «з перших рук», познайомитися з організаціями, установами, в яких у подальшому можна буде отримати роботу, оцінити свої шанси та зрозуміти, яких зусиль необхідно докласти, щоб претендувати на ту чи іншу вакансію», - відзначила Ніна Денисова.

У Центрі кожен охочий зможе, за допомогою спеціалістів служби зайнятості, пройти індивідуально тестування та підібрати роботу. Тому, за словами ректора ЧДТУ Олега Григора, саме перед навчальним закладом постає відповідальне завдання не лише надати гідну освіту студентам, але й працевлаштувати їх саме в нашому місті, інформують у Черкаському ОЦЗ.

«Співпраця з вищими навчальними закладами регіону щодо сприяння працевлаштуванню студентської молоді та випускників, зокрема Черкаського державного технологічного університету, є важливим напрямком діяльності служби зайнятості, в частині реалізації плану спільних дій», - зазначив директор Григорій Дендемарченко.

У свою чергу директор Черкаського міського центру зайнятості Оксана Щербак наголосила, що вже незабаром в Центрі представники служби зайнятості будуть організовувати спільні зустрічі з роботодавцями та головами студентських рад або студентами, які бажають працевлаштуватися, адже черкаські роботодавці потребують кваліфікованих фахівців та досвідчених спеціалістів».

Гостями заходу стали представники місцевих роботодавців – ТОВ «Продмаш», «КТД «Холод» та філії Черкаського обласного відділення Ощадбанку, які безпосередньо поспілкувалися з майбутніми професіоналами та запропонували роботу на своїх підприємствах.