,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас Міський голова Анатолій Бондаренко обговорив співпрацю з керівництвом ЧДТУ
Середа, 28 грудня 2016 14:29

Міський голова Анатолій Бондаренко обговорив співпрацю з керівництвом ЧДТУ

26 грудня із робочим візитом до Черкаського державного технологічного університету завітав міський голова м. Черкаси Анатолій Бондаренко. Разом із керівництвом ЧДТУ очільник міста обговорив деталі подальшої співпраці міськради з університетом та спільне втілення нових цікавих проектів. Про це повідомляє прес-служба ЧДТУ - пише Про Головне.

Під час виступу перед членами науково-технічної ради ЧДТУ Анатолій Бондаренко окреслив плани на найближчу перспективу, а також привітав усіх із прийдешніми святами.

—   Черкаська міська рада і надалі буде йти назустріч вищим навчальним закладам, – запевнив освітян Анатолій Бондаренко. – Ми завжди готові до тісної співпраці, адже місто і державний освітній заклад мають бути партнерами у щирих прагненнях до спільних досягнень.

—  У свою чергу, ми докладемо максимум зусиль, аби усім було комфортно жити та навчатися у нашому місті, – наголосив ректор Черкаського державного технологічного університетуОлег Григор.

Наприкінці зустрічі, користуючись нагодою, Анатолій Бондаренко вручив диплом кандидата наук старшому викладачеві кафедри комп’ютеризованих та інформаційних технологій у приладобудуванні ЧДТУ Василю Заїці.