,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас ЧЕРКАСЬКІ СТУДЕНТИ ЗМОЖУТЬ ОТРИМАТИ ДИПЛОМ ПОЛЬСЬКОЇ АКАДЕМІЇ
Вівторок, 29 листопада 2016 12:52

ЧЕРКАСЬКІ СТУДЕНТИ ЗМОЖУТЬ ОТРИМАТИ ДИПЛОМ ПОЛЬСЬКОЇ АКАДЕМІЇ

ЧЕРКАСЬКІ СТУДЕНТИ ЗМОЖУТЬ ОТРИМАТИ ДИПЛОМ ПОЛЬСЬКОЇ АКАДЕМІЇ

На завершальній стадії перебуває укладення угоди про співробітництво між Черкаським державним технологічним університетом та Полонійною академією в Ченстохові (Польща), у результаті чого студенти за економічними та ІТ-спеціальностями зможуть отримувати подвійні дипломи, повідомляє ВІККА

"До впровадження програми подвійного диплому долучились два факультети ЧДТУ – економіки та управління, та інформаційних технологій і систем. Полонійна академія  – це приватний виш, що об'єднує сім інститутів та шкіл – і дуже активно співпрацює із українськими університетами. Це далеко не єдина можливість отримання подвійного диплому для наших студентів – і така співпраця із багатьма закордонними вишами створює можливість забезпечувати додаткові  знання та переваги наших випускників", – зауважив ректор ЧДТУ Олег Григор.

Навчатися у цій академії, протягом одного семестру, зможуть майбутні магістри – уже у березні-квітні наступного року,

У рамках співпраці з  академією планується також і організація та участь у ІІ  Міжнародній  науковій  конференції "Глобальні аспекти світового господарства та  міжнародних відносин в умовах нестабільності економіки", що відбудеться у  квітні наступного  року в Ченстохові.