,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас У ЧДТУ представили ректора
П'ятниця, 02 грудня 2016 09:04

У ЧДТУ представили ректора

Ректора Черкаського державного технологічного університету Олега Григора сьогодні офіційно представили трудовому колективу. Від імені обласної влади привітав з призначенням керманича ВНЗ заступник голови – керівник апарату Черкаської ОДА Сергій Овчаренко, про це повідомили у ПРЕС-СЛУЖБІ ОДА

Обрання нового ректора навчального закладу було буремним. Та все ж студентська спільнота та викладацький колектив відтепер працюють під керівництвом новообраного очільника ЧДТУ. У Міністерстві освіти і науки України наказ про призначення Олега Григора підписали 28 листопада. З його текстом викладацький склад ЧДТУ сьогодні ознайомив Сергій Овчаренко.

– Посада ректора такого потужного начального закладу, як Черкаський державний технологічний університет, ставить чимало викликів, – зауважив заступник очільника області. – Та, переконаний, Олег Григор повною мірою виправдає той кредит довіри, який отримав від студентства та колег. А університет під його керівництвом досягне нових висот свого розвитку.

Посадовець висловив переконання, що новий ректор, як ніхто інший знає, яких позитивних змін потребує цей навчальний заклад, аби повною мірою реалізувати потенціал студентів та викладацького складу. У свою чергу, ректор ЧДТУ поділився з трудовим колективом запланованими на майбутнє новаціями. Передовсім, за його словами, візьмуться за удосконалення нормативної бази ЧДТУ.

???????????????????????????????

– Сподіваюся, період колотнечі та невиправданих репресій залишився в минулому, – зазначив Олег Григор. – Попереду багато роботи, якої часто не видно стороннім. Ми вже працюємо над статутом університету. Вперше його було запропоновано для обговорення. На часі зміна положень про вчену раду, про конференцію трудового колективу, колективний договір, правил внутрішнього розпорядку та чимало іншого.

Зауважимо, у нині ЧДТУ навчається близько 6 тисяч студентів. На факультеті по роботі з іноземними студентами навчається молодь з 12 країн світу. До складу ЧДТУ входять 7 факультетів та 40 кафедр.