,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас У ЧДТУ на допомогу студентам створять унікальний сайт для вибору дисциплін
П'ятниця, 25 листопада 2016 13:19

У ЧДТУ на допомогу студентам створять унікальний сайт для вибору дисциплін

У ЧДТУ на допомогу студентам створять унікальний сайт для вибору дисциплін

Як навчальне завдання, студенти ФІТІС розроблять інтернет-ресурс, аналогів якому немає у жодному виші України, повідомляє Черкаси 24

- Сьогодні ми комплектуємо дві проектні групи, що протягом 4 місяців розроблятимуть сайт для автоматизації вибору дисциплін. Студенти вишів, починаючи із другого курсу, здійснюють вибір 25% дисциплін, які вивчатимуть – і сайт, який ми створимо, має на меті спрощення процедури цього вибору, - констатувала декан факультету інформаційних технологій і систем ЧДТУ Ірина Трегубенко, інформують Новини Черкас. - Після адаптації створеного нашими студентами інтернет-ресурсу на рівні факультету, його можливо розширити для використання на рівні всього університету та адаптувати для використання у  інших вишах України.

- Проект реалізовуватиметься у рамках роботи освітньо-тренувального центру, створеного за ініціативи нашого факультету у ЧДТУ. Сьогодні тут триває кілька навчальних курсів, що дозволяють студентам під керівництвом представників черкаських ІТ-компаній – поглиблювати свої навички програмування, - повідомила відповідальна за навчальну роботу ФІТІС Анаіт Карапетян. – І у новому проекті студенти також отримуватимуть практичний досвід розробки ІТ-проектів у команді,  під керівництвом реальних черкаських ІТ-компаній - «Master of Code» та «SPD-Ukraine».

 
  •