,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас Викладачі ЧДТУ закінчили навчання із автоматизованого проектування
Субота, 18 червня 2016 10:43

Викладачі ЧДТУ закінчили навчання із автоматизованого проектування

УНН-Центр

ЧЕРКАСИ. 17 червня. УНН-Центр. Підвищення кваліфікації та консультаційне навчання викладачів ЧДТУ з питань функціональних можливостей зазначеного програмного забезпечення відбулося на базі Черкаського державного технологічного університету. Про це УНН-Центр повідомили в Управлінні освіти і науки Черкаської ОДА.

Навчання тривало у межах курсу “Введення в програмне забезпечення САПР Creo Parametric”. Після закінчення навчання викладачі, які взяли в них участь, отримають відповідні сертифікати на право викладання навчального курсу “САПР Creo Parametric” для студентів ЧДТУ.

Нагадаємо, в травні 2016 року, вперше серед вищих навчальних закладів Черкаської області взяв участь в Академічній програмі PTC, офіційним представником якої в Україні є Інженерна Компанія “Технополіс”.

У рамках даної спеціальної програми Інженерна Компанія “Технополіс” безкоштовно надала університету навчальні ліцензії на базові модулі системи автоматизованого проектування високого рівня Creo Parametric, а також університетські ліцензії на Creo Parametric й інші програмні продукти для організації навчального процесу підготовки студентів і підвищення кваліфікації фахівців інженерних напрямів підготовки.

Довідка УНН-Центр: Creo Parametric — одна із найбільш розповсюджених систем автоматизованого проектування, що є першою комерційною системою параметричного проектування та продуктом, що є лідером в області комплексних рішень для інженерної діяльності.