,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас Студентський футзал відбувся на Черкащині
Середа, 10 квітня 2024 11:42

Студентський футзал відбувся на Черкащині

4 квітня 2024 року в спортивному залі Черкаського державного технологічного університету відбулась Універсіада Черкаської області з футзалу серед чоловіків. Про це повідомляє «Спортивна студентська спілка України».

Під час відкриття турніру до учасників звернувся ректор ЧДТУ Олег Олександрович Григор. Він привітав учасників та відзначив важливість фізичного розвитку для міцного здоров’я та інтелектуальних здібностей студентів. Начальник Черкаського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Антоніна Володимирівна Саприкіна оголосила про старт ХІХ літньої Універсіади України, в якій матимуть змогу взяти участь переможці обласних Універсіад з видів спорту.

Змагання проходили за коловою системою. За підсумками футбольних протистоянь кращими стали футзалісти Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького. «Срібло» дісталось команді господарів майданчику – команді ЧДТУ. Замкнула «трійку» кращих команда Уманського державного педагогічного університету ім. П. Тичини.

Переможці та призери отримали дипломи Черкаського обласного відділення (філії) КФВС МОН України.