,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас Науковці ЧДТУ стали призерами I-го Чемпіонат Світу з Науки, Освіти та Мистецтва в Римі
П'ятниця, 29 березня 2024 12:08

Науковці ЧДТУ стали призерами I-го Чемпіонат Світу з Науки, Освіти та Мистецтва в Римі

 У березні 2024 року проходив І-й Чемпіонат Світу з Науки, Освіти та Мистецтва в Римі, участь у якому взяли і науковці Черкаського державного технологічного університету. Про це повідомляє «Управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації».

До заходу, організованому Міжнародним історико-біографічним інститутом (The International Historical Biographical Institute (Dubai – New York – Rome – Burgas – Jerusalem – Beijing), долучилися 352 учасники із 42 країн світу. Роботи було представлено у 36 галузях науки і освіти, 6 видах мистецтва. Нагороди здобули 120 команд та вчених, освітян, митців в індивідуальному заліку. Серед суддів було 15 Нобелівських лауреатів. У загальнокомандному заліку по країнах місця розподілилися наступним чином: 1 місце – Німеччина, 2 місце – США, 3 місце – Італія, 4 місце – ОАЕ, 5 місце – Китай, 6 місце – Великобританія, 7 місце -Україна. Україна отримала повний комплект нагород в командному заліку (золото, срібло, бронза). Нагородами відзначено 14 українських команд і вчених, педагогів, митців із закладів вищої освіти Києва, Харкова, Дніпра, Львова, Миколаєва, Черкас, Одеси та Глухова. На виконання цільових показників діяльності (результативності, ефективності та якості) закладу вищої освіти щодо зміцнення позиції Черкаського державного технологічного університету в загальних та спеціалізованих рейтингах QS World University Ranking i Times Higher Education та у інших провідних міжнародних рейтингах, зокрема у Webometrics ranking of world's universities, два колективи дослідників, що єспівробітниками кафедри приладобудування, мехатроніки та комп'ютеризованих технологій, перший з яких у складі професора Володимира Гальченка, д.т.н. Руслани Трембовецької, доцента Володимира Тичкова та другий - професора Володимира Гальченка,д.т.н. Руслани Трембовецької, професора Максима Бондаренка, доцента Володимира Тичкова та аспірантки Наталії Тичкової, взяли участь у командних змаганнях Чемпіонату в різних галузях науки. Представлена ними на конкурс у галузі електротехніки монографія «Накладні вихрострумові перетворювачі з однорідною чутливістю» відзначена як одна із кращих, а Володимир Гальченко, Руслана Трембовецька і Володимир Тичков стали срібними призерами Чемпіонату та нагороджені відповідними дипломами. А команда учасників Володимира Гальченка,Руслани Трембовецької, Максима Бондаренка, Володимира Тичкова та Наталії Тичкової з дослідженням «Reconstruction of material property profiles during eddy current measurements of structural characteristics of planar conductive objects» стала бронзовим призером Чемпіонату у галузі машинобудування та нагороджена відповідними дипломами.

За зазначенням Оргкомітету Чемпіонату команди науковців ЧДТУ визнані Міжнародними Чемпіонами в Науці та гордістю України та безпосередньо Черкаського Університету, а їх наукові досягнення відповідними високому Міжнародному рівню.