,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас ЧДТУ та Академія «Українська Політія» уклали договір про партнерство та співробітництво
Понеділок, 11 березня 2024 09:41

ЧДТУ та Академія «Українська Політія» уклали договір про партнерство та співробітництво

28 лютого 2024 року на базі Черкаського державного технологічного університету пройшло засідання регіонального відділення Академії політико-правових наук України. Про це повідомляє «Управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації», посилаючись на пресслужбу ЧДТУ. 

Під час зібрання ректор ЧДТУ Олег Григор та Президент Академії політико-правових наук України, генеральний директор Наукової установи «Академія «Українська Політія» Петро Мироненко підписали Договір про партнерство та співробітництво. Відповідно до укладеної угоди партнери співпрацюватимуть у напрямі освітньої, науково-дослідної роботи, взаємного обміну досвідом, вирішення завдань та проблем проходження практики та стажувань здобувачів вищої освіти, науково-педагогічних, педагогічних та наукових працівників і інших співробітників освітніх установ, а також взаємно консультуватимуть з питань реалізації Статутної діяльності, зокрема в питаннях практичної реалізації знань, отриманих здобувачами вищої освіти спеціальності 052 – «Політологія».

Окрім цього, Президент академії Петро Мироненко привітав в академічній спільноті начальника Уманської районної військової адміністрації Ігоря Миклащука та першого заступника голови Черкаської районної державної адміністрації Романа Хоменка, урочисто вручивши новим учасникам черкаського осередку Дипломи Академіка АППНУ. Традиційно Петро Володимирович збагатив бібліотеку кафедри філософських і політичних наук ЧДТУ фаховими виданнями.

Упродовж засідання Черкаського регіонального відділення Академії політико-правових наук України учасники обговорили реформу вищої освіти в Україні, роль науки в розвитку правового демократичного суспільства, важливість ефективної реалізації проєкту «Вчись, працюй, живи на Черкащині», ініційованого Черкаським державним технологічним університетом, та інші нагальні питання, зокрема розширення географії діяльності Академії політико-правових наук України.