,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас ПАРТНЕРСЬКА СПІВПРАЦЯ З ЧЕРКАСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ ТЕХНОЛОГІЧНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ
Середа, 13 березня 2024 20:04

ПАРТНЕРСЬКА СПІВПРАЦЯ З ЧЕРКАСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ ТЕХНОЛОГІЧНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ

Знакова подія відбулася 13 березня у нашому закладі освіти: Черкаський державний технологічний університет влаштував для наших учнів науковий пікнік.

Про це йдеться на офіційному сайті Золотоніської санаторної школи.

Факультет технологій, будівництва та раціонального природокористування, гуманітарних технологій, економіки та управління, факультет електронних технологій, автотранспорту та машинобудування, інформаційних технологій і систем представили школярам досягнення та здобутки студентів і викладачів, продемонстрували сучасне обладнання та винаходи. Цікаво було всім: і наймолодшим школярам, і старшокласникам, і досвідченим педагогам.

Викладачі університету запросили учнів  8-11 класів на цікаві уроки, тематика яких була найрізноманітнішою: «Харчова хімія», «Безпека продуктів харчування», «Цікава математика», «Інформаційні технологі навколо нас», «Хімічний калейдоскоп», «Сучасні тренди в галузі інформаційних технологій», «Робототехніка», «Таємниці історії». Учням запропонували взяти участь у тренінгу з критичного мислення, розкрили секрету успіху на занятті з цікавої психології, навчили правилам фінансової грамотності.

Під час занять школярі взяли участь у цікавих тематичних конкурсах, вікторинах та квестах, які допомогли їм скласти уявлення про розмаїття актуальних спеціальностей, перспективи освіти в ЧДТУ та успішне працевлаштування в майбутньому.

Для учнів  10-11 класів ректор ЧДТУ Олег Григор провів урок ректора. Він розповів майбутнім абітурієнтам про умови для саморозвитку, фахового вдосконалення та здобуття перспективної професії, які створені в Черкаському державному технологічному університеті.

Під час заходу між Черкаським державним технологічним університетом та нашим закладом освіти було підписано договір про співпрацю, який в подальшому сприятиме реалізації профільної освіти в старшій школі.

Ми щиро дякуємо колективу ЧДТУ за неймовірні враження, цікаві уроки, корисні поради. Науковий пікнік надихнув нас на нові звершення та цікаві проекти.