,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас «Розповіді про життя» – презентація виставки
Середа, 31 січня 2024 14:48

«Розповіді про життя» – презентація виставки

27 січня у відділі документів з економічних, технічних та сільськогосподарських наук Черкаської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Тараса Шевченка відбулася презентація картин в рамках волонтерського проєкту «Розповіді про життя». Про це інформує «Черкаська обласна універсальна наукова бібліотека імені Тараса Шавченка».

Куратор проєкту – старший викладач кафедри дизайну Черкаського державного технологічного університету Олена Галицька – розповіла про важливість таких мистецьких проєктів, адже саме мистецтво лікує, мистецтво надихає, допомагає пережити складні часи, підштовхує йти далі й не здаватися, як би важко не було. Мистецтво не здатне забрати біль, воно не здатне подолати страх, але воно зцілює зранені душі.

На виставці представлено роботи молодих, креативних, небайдужих митців, давніх друзів нашої бібліотеки: Дар’ї Дихно, Анастасії Мусатенко, Вікторії Кудревич, Анни Розчепій, Ірини Ван та Ірини Гаврілової-Чернявської. Роботи вражають своєю глибиною, щирістю, чуттєвістю.

Виставка діятиме протягом наступного місяця, тож запрошуємо всіх бажаючих до бібліотеки на побачення з прекрасним.

По завершенню виставки роботи передадуть в центр паліативної допомоги.